XBMC Media Center

XBMC Media Center

Ocjena: Naša
Korisnika
  • Mogucnosti
  • Interfejs
  • Jednostavnost

XBMC je nagradjivana media aplikacija za Windows, Mac OS X, Widnows i Xbox. Ultimativno mjesto za sve vase media sadrzaje, XMBC je lagan za koristenje, prelijepog izgleda i ima veliku zajednicu spremnu da uvijek pomogne.

Upravljanje Media sadrzajima:
XBMC podrzava pregled i reprodukciju velikog broja formata audio, video i slika. XMBC ima sofisticiran menadzmenta biblioteka koji dopusta organizaciju svih media sadrzaja za brzi i jednostavan pristup.

Fluidan interfejs:
XMBC nudi veoma korisnicki prijateljski interfejs koji je intuitivan, veoma fleksibilan i sto je najvaznije lagan za koristenje. Interfejs se moze sredjivati, mjenjati skinovi.

Plug-inovi i Prosirivost:
XMBC ima ugradjeni Python interpretator koji omogucava korisnicima i programerima da pisu svoje skripte i plug-inove koji ce raditi sa XMBC koristeci sopstvene widget-e i kontrole. Takodje ima ugradjeni web server koji dopusta da vrsite kontrolu sa udaljenih mjesta.

Vizualizacije:
XMBC je audio player koji dopusta mnogo vizualizacija ukljucujuci ProjectM i Goom. Osim toga, omoguceno vam je lagan razvoj vizualizacija putem jednostavnog API-a.

, ??? — &lt, 50, ?????? — &lt, 50 ??? topodin, ? ????????? ????????? ?????? ?????????? ?????????? ? ?? ??????? ?????????? ??????? (?? ?????? ????????? ?????????? ?????????)

One Comment

  1. super je ali ipak malo komplikovan za raditi sam.

Komentiraj i Ocjeni