Google Earth

Google Earth

Ocjena: Naša
Korisnika
 • Mogucnosti
 • Interfejs
 • Jednostavnost

Google Earth je fenomenalan komad software-a koji vam dopusta da posjetite bilo koji kutak planete Zemlje da vidite gradove, kanjone, 3D zgrade, zatim galaksije u svemiru ili duboke kanjone okeana. Mozete istraziti graficki bogat sadrzaj, sacuvati vase obilaske i podijeliti ih sa drugima.

Google Earth izmedju ostalog ukljucuje:

Vidite globalne promjene.
– Ako ste se ikada pitali kako se vas susjed promjenio tokom vremenea, Google Earth vam nudi tu mogucnosti da se vratite u proslost. Sa jednostavnim klikom pogledajte topljenje ledenih kama, priobalnu eroziju, sirenje gradova i jos mnogo toga.

Zaronite ispod plavih prostranstava okeana.
U ovom modu Goolge Earth vam nudi mogucnost da zaronite u mora i okeane, da istrazite njihovo dno, vidite ekskluzivne sadrzaje od partnera BBC ili Nationa Geographic, i istrazite 3D potonule brodove kao Titanik.

Pratite i dijelite vasa istrazivanja sa drugima.

Postavite oznake i snimite u slobodnom modu obilazak sa Google Earth vasih omiljenih mjesta. Na jednostavan nacin obidjite citav svijet, besplatno, jednostavno, brzo, zabavno.

????? ??????????? ????????? ?????????? ?????? ?????? ???????? ??? ?????? ????? ????????? ??????, ?? ???? ?????????? ???? ?? ?????????????? ? ?????????? ?????? ???????? ????, ?????? Topodin, ?????????????

2 Comments

 1. Super stvar, yaista.

 2. odlican je.
  Da li neko zna da mi odgovori na ovo pitanje:
  Na Gogle Zemlji sam dopisivao oznake mesta i upisivao napomene, komentare, opazanja…
  Sve je to ostajalo u racunaru, i ovek kad sa ponovo ulazio na Gogle Zemlju – sve to mi je ostalo zapam’eno i mogao sam ponovo da koristim i dopunjujem.
  medjutim, promenio sam racunar.
  Da li moze i kako da se sve to prenese u novi racunar?
  Da li neko zna? Milim Vas za odgovor.
  pozdrav Zeljko

Komentiraj i Ocjeni