Feed Demon

Feed Demon

Ocjena: Naša
Korisnika
  • Mogucnosti
  • Interfejs
  • Jednostavnost

Trazite odlican nacin da vidite i upravljate vasim RSS novostima sa vaseg desktop-a? Nema potrebe da vise trazite, FeedDeamon je sad tu, najpopularniji Windows RSS citac.

Dovedite moc RSS-a na vas Windows desktop uz FeedDemon News Agregator:

– Saznajte najnovije novosti i informacije odmah.
– Uredite nacin na koji zelite da citate i organizujete RSS kanale.
– Download-ujte podkast na vas iPod ili Windows Media Player.
– „Dugme za Paniku“ detektuje kada imate dosta neprocitanih sadrzaja i nudi vam da ih oznacite kao procitane.
– Lagan za koristenje korisnicki interfejs vam takodje olaksava da na brz nacin budete informisani. Mozete u potpunosti da uredite na koji su nacin RSS kanali organizovani i prikazani. Podesite posebne satove za vijesti bazirane na kljucnim rijecim ili koristite mocnu pretragu da pronadjete clanke. Mozete download-ovati podkast i audio fajlove i kasnije ih prikazati na portabilnim audio uredjajima. Osim toga, FeedDeamon sinhronizuje sa NewsGator Online i drugim NewsGator RSS Paketom. Software je prekonfigurisan sa desetcima RSS kanala, tako da mozete odmah osloboditi svu snagu RSS-a.

????? ?????????? ??????? ? ???? ? 2006 ???? ?????? ????? ???? ?? ????????????????, ?????? ????????????????? ???? ????? ? ???????????? ????? ???????? ???????? ???????, ???????? ? ????- ? ?????????????????, ?????? Topodin, ??? ????? ?????? ??????? ?????

One Comment

Komentiraj i Ocjeni