Update Checker

Update Checker

Ocjena: Naša
Korisnika
  • Mogucnosti
  • Interfejs
  • Jednostavnost

Update Checker je jednostavna, besplatna aplikacija koja ce skenirati vas racunar u potrazi za instaliranim programima, provjeriti verzije i vidjeti dali koja verzija instaliranig programa ima novije izdanje. Kada se svi rezultati skupe, sve ce vam biti lijepo prikzano putem vaseg browsera. Programi koje trebate nadograditi bice izlistani, i sve sto vi trebate je kliknuti na ikonicu za download pored programa, sacekati da se nova verzija download-uje i izvrsiti nadogradnju programa.

– Sto je najbolje, besplatan je, malen i veoma brz. Ustedice vam dosta vremena, nego da vi rucno posjecujete svaki sajt i trazite pojedinacne nadogradnje.

?????? ? ??? ? ???????????????? ????????????? ????????? ?????? ??????? ????, ??? ?????????? ?????????????? ??????, ??????????? ??????????????? ????????????, ?????????????? ?????????????? ?? ???????? ???????? ?????? Topodin, ??????? ??????? ?????????

3 Comments

  1. Extra programčić koji mi pomaye da uvek imam najnovije verzije instaliranih programa na mom kompjuteru. Naravno da nije savrsen i da ima nekih mana, ali su one tako sitne da su gotovo neprimetne! 😀 Program je za svaku pohvalu! 😀

Komentiraj i Ocjeni